Tandblegning

Tandblegning med et effektivt resultat

Hos Tandlægerne Skou tilbyder vi professionel tandblegning hos vores tandbehandler, så ønsker du dig hvidere tænder, kan du med fordel få foretaget tandblegning hos os. Vores klinik er beliggende i Hinnerup, og vi har især mange patienter fra lokalområdet, Århus og omegn.

Slip af med misfarvede og gullige tænder

Vores tænder bliver hurtigt misfarvede og gullige på grund af de ting, vi spiser og drikker i løbet af dagen. Drikker du for eksempel meget kaffe, the eller vin, eller ryger du mange cigaretter, så kan tænderne hurtigt blive misfarvede. Vi kan hjælpe dig til at få dit hvide smil tilbage igen ved hjælp af tandblegning, som vi udfører på sikker vis her på klinikken.

Der findes mange forskellige produkter til tandblegning, som man eksempelvis kan købe i det lokale supermarked. Det er dog langt fra altid, at disse metoder har en effektiv virkning, og vi anbefaler derfor, at du får bleget dine tænder under sikre og kontrollerede forhold hos vores tandlæge.

Bestil en tid til tandblegning online

Ønsker du at få blevet dine tænder hos os, kan du med fordel booke en tid via vores online bookingsystem. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 86 98 64 44 eller skrive til vores e-mail klinikken@tdlskou.dk, hvis du har nogle spørgsmål til behandlingen.​

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os