Priser

Behandlinger

Pris

Bro 3 led (erstatning for lille kindtand i overmunden af metalkeramik krone uden stifter og opbygning)11.000 - 14.800 kr.​
En lokalbedøvelse​282 - 329 kr.​
Flerfladet plastfyldning på lille kindtand (præmolar) på 2 flader​898 - 1.098 kr.​
Krone af metal med påbrændt porcelæn i stor kindtand (molar) i undermund (uden stifter og opbygning)​4.600 - 6.232 kr.​
Operativ fjernelse af visdomstand (ikke ekstraktion)​ (eksklusiv bedøvelse)795 - 2251 kr.​
Rodbehandling i fortand, overkæbe (eksklusiv fyldninger)​1.634 - 2.484 kr.​
Flerfladet plastfyldning på stor kindtand (molar) i undermund på 3 flader​1.495 - 1.695 kr.​

Sygesikringens tilskud til tandbehandling

Vi har en overenskomst med sygesikringen, og det betyder, at en række ydelser har faste priser.

De frie ydelser fastsættes individuelt afhængig af tidsforbrug og omkostninger til teknik. Der er priser på syv frie ydelser lagt ud på SUNDHED.DK

Overslag på tandbehandling

Du kan altid bede om et vejledende overslag på din tandbehandling.
Vi ønsker, at du er så tryg ved behandlingen og økonomien i den som muligt.

Tilskud til tandbehandling for pensionister

Har du medicinkort, vil du kunne få tilskud til din behandling svarende til din tilskudsprocent på alle ydelser, som Sygesikringen giver tilskud til.
Skal du have lavet en behandling, hvor der ikke er tilskud fra Sygesikringen, kan du søge kommunen om økonomisk støtte på en speciel blanket, som du kan rekvirere hos din sagsbehandler.

Betaling for tandlægebesøg

Når du skal betale, kan du vælge mellem kontant betaling, betaling med Dankort eller MobilePay. Vi tager ikke Mastercard. Vi har elektronisk afregning med Sygeforsikringen”danmark”, så du slipper for besværet med selv at skulle afregne med dem.

Skulle vi mod forventning ikke modtage din betaling, går vi ud fra, at der er tale om en forglemmelse, og du vil modtage tre rykkerskrivelser, inden sagen overgår til inkasso.

Afbud/udeblivelse fra tid ved tandlægen

Når du har fået en tid hos os, er det vigtigt, at du respekterer den. Det er en gensidig aftale, som vi vil gøre alt for at overholde, og vi håber, det samme gælder for dig.

Skulle du være forhindret, vil vi gerne have det at vide senest dagen før, så vi kan give din tid til en anden patient. Der er mange , der bliver glade for at komme til tidligere end forventet.

Vi er nødt til at reagere på hyppige og gentagne ikke rettidige afbud eller udeblivelser og vil fakturere disse ud fra gældende takst, som langtfra dækker de faktiske udgifter.​

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os